Een stiekeme droom die uitkomt!

Mogen we jullie voorstellen aan dit sympathieke duo Filip en Edith.

Filip heeft jarenlang zelf gevoetbald en werd vervolgens ploegafgevaardigde bij de beloften en eerste ploeg van KVV Schelde. Op dit moment is Filip onze eigen wedstrijdscout van de eerste ploeg én verzorgt hij de jeugdscouting van KSC Lokeren en SK Berlare. Filip is dus welbekend met de voetbalwereld, maar het is toch dankzij zijn eigen zoon dat hij een nieuwe kant van het voetbal heeft ontdekt. Namelijk het G- voetbal.

Bij KVE Massemen vonden Filip en zijn zoon een geschikte ploeg, namelijk speciaal voor kinderen met een mentale beperking. Daar begon Filip steeds meer mee te helpen. Door de jarenlange ervaring van om te gaan met een eigen kind met een mentale beperking, kon Filip perfect de noden van deze kinderen inschatten.

Zo kwam stilaan de droom om een eigen ploegje te starten. Hij wordt daarbij bijgestaan door zijn partner Edith, die als plusmama ook perfect kan omgaan met deze problematiek.

Het bestuur van KFC Heikant sprong bij dit idee meteen op de kar. KFC Heikant wou al een tijdje starten met een G-ploeg, maar we beseffen dat dit niet zomaar door iedereen kan gegeven worden. Voor ons kwamen Filip en Edith dus als een geschenk uit de hemel.

We hebben meteen de handen in elkaar geslagen en een concept uitgedacht.

Onze ploeg is voor iedereen die niet kan meedraaien in het reguliere voetbal. Er zal elke week een uurtje getraind worden op woensdagmiddag. Er zullen in het begin nog geen wedstrijden gehouden worden, maar dat kan achteraf nog komen.

Wat wel zal aangeboden worden, is een ploeg, begeleid door twee ervaren mensen, die jullie kinderen in de beste omstandigheden plezier in het sporten willen bijbrengen.

Wij zijn heel blij dat we de samenwerking met Filip en Edith kunnen opzetten en we willen alvast iedereen verwelkomen die eens wil komen proberen.


Tijdstip training:

maandag
dinsdag
woensdag 17.00 u - 18.00 u
donderdag
vrijdag

Wil je graag eens komen proberen of een beetje meer informatie?

Dan kan je onderstaand formulier invullen en doorsturen, of je kan ook bellen naar Edtih. Zij zal je met plezier meer uitleg geven over de werking van onze nieuwe ploeg.

GSM Edith: 468/59 36 50

Contactformulier: